Tijdingen over seksuologie : tweemaandelijkse bijdrage tot de studie der seksuele problematiek. - Vereninging voor Seksuele Hygiëne (Brussel : Vereniging voor Seksuele Hygiëne, 1962)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Periodiek
Keywords: seksualiteit; seksuele voorlichting