Gay : revue mensuelle de l'homosexualité = maandblad voor homofielen (Bruxelles : Editions Gay SPRL, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1980) 16 uitgegeven door Ed. Gay
Vanaf (1980) 23 ondertitel : mensuel d’information homosexuelle
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (1979) 13 : maandelijks
Redactie : 17, rue de la Sablonnière, 1000 Bruxelles ; vanaf (1979) 14 : 164E, Avenue Louise, 1050 Bruxelles
Frans
Periodiek