VVSH nieuws : een tweemaandelijkse uitgave van de Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming in samenwerking met het Centrum voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding. - Vereniging voor Seksuele Hervorming (VVSH); Centra voor Geboorteregeling en Seksualiteit (CGSO) (Brussel : VVSH CGSO, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Jonniauxstraat 22, 1040 Brussel ; vanaf (1981?) : Moutstraat 11, 1000 Brussel ; vanaf (1985?) : Moutstraat 5, 1000 Brussel
Nederlands
Periodiek
Keywords: Centrum voor Gezinsplanning en Sexuele Opvoeding (CGSO).; seksuele voorlichting; seksuele opvoeding; nieuwe sociale bewegingen