Wordt vervolgd : maandelijks informatieblad van Amnesty International in Nederland en België. - Amnesty International (AI) (Amsterdam : Amnesty International, 1973)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam
Jaargang 26 en jaargang 27 : dubbeltijdschrit, Wordt vervolgd + Frontaal
Nederlands
Periodiek