Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen. (Amsterdam : Stichting Homologie, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel varieert
Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf 04(1982) 3 : tweemaandelijks
Redactie : PB 676, 1000 AR Amsterdam ; vanaf 01(1979) 4 : PB 16584, 1001 RB Amsterdam
N°1 verscheen onder de titel : Tijdschrift voor Homologie
Nederlands
Periodiek