De Mijnwerker : maandblad der Landelijke Centrale der Belgische Mijnwerkers. - Nationale Centrale der Mijnwerkers van België (NCMB) (Brussel : NCMB, 1933)
Stichter: Désiré Maroille
Bestuur: N. Dethier, nationaal secretaris. - 59(1963)03: Joseph Dedoyard, voorzitter
Verantwoordelijke uitgever: R. Balesse. - 66(1970)06 : Jan Olyslaegers
Bijdragen voor de Italiaanse en Poolse gastarbeiders in de oorspronkelijke taal.
Zie ook: L'ouvrier mineur
Wijziging ondertitel: Maandblad van de Nationale Centrale der Mijnwerkers van België ABVV
Periodiciteit: maandelijks
Redactie: Nicolas Dethier, Jos Dedoyard, J. Degeer, Omer Stiéman, A. Manzi, J. Salengros, Vital Decot, R. Balesse, Léopold Gillot
Drukker: 1959: SM Het Licht, Gent
Nederlands
Keywords: syndicale pers; mijnwerkers