Le Peuple : organe quotidien de la démocratie socialiste. - Parti Ouvrier Belge (POB) (Bruxelles : POB, 1885)
Ingebonden originelen en losse nummersSpeciale nummers achteraan toegevoegd in laatste map.
Fonds Perrone
Bibliotheek Camille Huysmans
De collectie 1885-1900 wordt op microfilm geraadpleegd in de leeszaal.Eerste nr.: 13 dec 1885
Frans
Krant
Keywords: socialistische pers; dagbladen