De Boekbewerker : maandelijksch orgaan van de Centrale der Boekbewerkers van België. - Centrale der Boekbewerkers van België (Brussel : Centrale der Boekbewerkers van België, 1924)
Redactie: opstel: Josef Stevensstraat 8, Brussel
Medewerkers: Jos Van Staeyen, Jean Pint, Cornelis Mertens, A. Julien, August Declerck, Piet Van Maldere, Jos. Fabre, V. Gooris, F. Theunissens, Hélène Burniaux, H. Berckmans
Internationale secretaris: François Poels
Drukker: Imp. coop. Lucifer, pl. de la Chapelle 8, Bruxelles = Samenw. drukk. Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Zie ook: Le Travailleur du Livre
Samensmelting van de organen van de Belgischen Centralen Boekbindersbond en de Centrale der Steendrukkers
Motto: Allen voor Een. Een voor Allen. Geene rechten zonder plichten
Eerste nr.: jan. 1924
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Keywords: Centrale van Boekbewerkers van België; syndicale pers