Le Syndiqué du Livre : organe du Syndicat Unifié du Livre de Bruxelles. - Syndicat Unifié du Livre de Bruxelles (Bruxelles : Syndicat Unifié du Livre de Bruxelles, 1945)
Wijziging ondertitel: (apr 1983) Périodique du Syndicat du Livre et Papier de Bruxelles.
Redactie: hoofdredacteur: Jean De Boé, av. des Archiducs 107, Boitsfort
Bureau van administratie: rue du Lavoir 6, Bruxelles, vanaf juli 1965: rue du Dinant 45, Bruxelles
Archief Centrale Boek en Papier, Brussel
Met Nederlandstalige bijdragen.
Periodiciteit: maandelijks
Eerste nr.: apr 1945
Frans
Periodiek
Keywords: Centrale der Boek- en Papiernijverheid (CBP).; syndicale pers; krant; Brussel