Kleine Metterdaad : tweemaandelijks tijdschrift van het Centrum voor Seksuele Voorlichting. - Centrum voor Geboorteregeling en Seksuele Opvoeding (CGSO) Gent (Gent : CGSO, 1967)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Willem Tellstraat 13, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek