Le Réveil des Mineurs : organe de la Fédération de Lutte des Mineurs. - Parti Communiste Révolutionnaire (PCR) (Charleroi : PCR, 1943)
Voortgezet als: La Lutte des MineursWijziging ondertitel: (jun 1944) Organe de la Fédération de Lutte des Mineurs de Charleroi / (10 sep 1944) Organe des délégués mineurs du Bassin de CharleroiMotto: Prolétaires de tous les pays, unissez-vous contre le capitalismeRedactie: Jules Davister (éditeur responsable) rue Saint-Joseph, Gilly (adres vermeld in het nr. van 10 sep 1944, net na de bevrijding)
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers; clandestiene pers; mijnwerkers