Informacion Española. - Renquin, F. (Bruxelles : IE, 1968)
Fonds VCIM
Bibliotheek Camille Huysmans
Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale'
Eerste nr.: apr 1968Laatste nr.: [jan 1975]
Redactie en administratie: Mme F. Renquin (editor responsable) av Brigade Piron 54, 1080 Bruxelles / blad bestemd voor de Spaanse emigranten
Spaans
Periodiek
Keywords: emigranten; Spanje