De Vlaamsche Gedachte. ('s-Gravenhage : Leo Picard, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Redactie: Leo Picard, Postbus nr 252, 's-Gravenhage
Periodiciteit: "Verschijnt op ongeregelde tijden"
Drukker: Humanitas, Den Haag
Nederlands
Periodiek
Keywords: taalstrijd; Vlaamse Beweging; Wereldoorlog 1