Agerpres : bulletin d'information. - Agerpres (Bucarest : Agerpres, 1953)
Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale'
Redactie en administratie: rue Matei Millo 7, Bucarest
Frans
Periodiek
Keywords: communistische pers; Roemenië