RUGnummer : 14-daags studentenblad uitgegeven door het FK. (Gent : Fakulteitenkonvent, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale'
Periodiciteit: wekelijks
Redactie: Bert van Cauter (verantwoordelijke uitgever), Sint-Pietersnieuwstraat 45, 9000 Gent / Johan De Smedt (hoofdredakteur), zelfde adres / Koen Raes, André Gordts
Nederlands
Periodiek
Keywords: Universiteit Gent (UG).; studentenpers; Gent