Le Pouvoir aux Travailleurs : périodique de la Tendance Marxiste Révolutionaire, section belge. - Tendance Marxiste Révolutionaire, section belge (TMR) (Bruxelles : TMR, 1965)
Redactie: G. Vereeken (éditeur responsable)Administratie: rue Verheyden 88, bruxelles 7
Fonds Perrone
Zie ook: De Macht aan de WerkersPeriodiciteit: maandelijksFonds Leon Lesoil: nrs.28,90-91,113
Frans
Periodiek
Keywords: trotskisme; trotskistische pers