Switch : een progressieve kijk op het jongerengebeuren. - Socialistische Federatie van Plaatselijk Open Jongerenwerk (SFPOJW) (Brussel : SFPOJW, 1987)
Fonds VCIM
Voortzetting van: 'Sinfontakt'
Periodiciteit : driemaandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: Socialistische Federatie voor Plaatselijk Open Jongerenwerk; mutualiteitspers