AKDB. - Algemene Kleding- en Diamantbewerkersbond (AKDB) (Antwerpen : AKDB, 1994)
Redactie: Jef HoymansBeheer:Administratie: AKDB, Lange Kievitstraat 57 (bus 3), 2018 Antwerpen
Periodiciteit: tweemaandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: diamantbewerkers; syndicale pers