De Socialistische Stem : orgaan van de Socialistische Beweging Vlaanderen. - Socialistische Beweging Vlaanderen (SBV) (Antwerpen : SBV SKV, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Wijziging ondertitel: 7 jan.1966: Orgaan van de Socialistische Beweging Vlaanderen aangesloten bij het Socialistisch Konfederaal Verbond
7 okt.1966: Blad van de socialistische beweging vlaanderen - aangesloten bij het socialistisch confederaal verbond
2 dec.1966: Blad van de socialistische beweging vlaanderen - aangesloten bij de socialistische arbeidersconfederatie
Periodiciteit: 2 maal per maand . - 7 jan. 1966: wekelijks. - 18 okt.1968: tweewekelijks
Nummers: de eerste jaargang telt 41 nummers, de tweede en derde 48, de vierde 12
Hoofdredacteur: Camille Huysmans
Keywords: socialistische pers; België