Vietnam Bulletin : informatiebulletin voor Zuidoost-Azië. - Algemene Studentenvereniging Amsterdam (ASVA) (Amsterdam : ASVA, 1966)
Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale'
Periodiciteit: "Verschijnt om de 14 dagen"Redactie: Maarten van Dullemen, Erik de Lijser, O.D.v.d. Muyzenberg, Tineke Nijenhuis, A.A. Regtien, W. de Graaff, Queenie Stevens, Jan Boonstra, Benno Groeneveld, Uwe Alberts, Maurits Buis, Truus Roozendaal, Roel Burgler, Fred Roosjen, Jan Vermeulen, Lucas M. Bruyn, Marion Troia / "Indonesia, Feiten en Meningen" is opgenomen in Vietnam Bulletin, dat zich niet alleen beperkt tot Vietnam zelf, maar zoals de ondertitel laat vermoeden in de jaren 70 zijn aandacht richt naar gans Zuidoost-AziëAdministratie: Weesperstraat 51, Amsterdam
Nederlands
Periodiek
Keywords: Vietnam; Indonesië; Zuidoost-Azië.