POS Contact = SAP Kontakt. (Bruxelles : POS = SAP, 1985)
Fonds VCIM
Periodiciteit : driemaandelijks
Hoofdredactie: F. Slegers
Ondertitel: Bulletin trimestriel édité par la section de Bruxelles du Parti Ouvrier Socialiste
Frans
Periodiek
Keywords: Parti Ouvrier Socialiste (POS).; SAP (België).; Socialistische Arbeiderspartij (SAP).