Lover : tijdschrift over feminisme, cultuur en wetenschap. - Internationaal Informatiecentrum en Archief voor de Vrouwenbeweging (IIAV) (Amsterdam : IIAV, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Alpen Rondweg 4, Amsterlveen ; vanaf (1975) 4 : Wederikdreef 21, Nuenen ; vanaf (1981) 2 : Keizersgracht 10, 1015 CN Amsterdam
Nederlands
Periodiek
Keywords: bibliografieën; vrouwenstudies; vrouwenbeweging; vrouwenpers