Voor Allen : de Noordstar [microfilm]. - BWP-federatie Oostende-Veurne-Diksmuide (Oostende : BWP, 1934)
Redactie : J. PeurquaetBeheer/Administratie : Veldstraat 29, Oostende
Microfilm vermist 1.5.1938-30.4.1939
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers