Voor Allen : socialistisch weekblad voor Vlaamsch België : weekblad van de Belgische Socialistische Partij voor Vlaams België : weekblad voor politieke en arbeidsvraagstukken : weekblad van de BSP. - Belgische Werkliedenpartij (BWP); Belgische Socialistische Partij (BSP) (Gent : sm Het Licht, 1934)
Redactie : A. Van Acker, R. Declerck, Fr. Longville, P. Pee, O. De Swaef, W. Vanderveken, J. De Coninck, J. CooleBeheer/Administratie : St-Pietersnieuwstraat 64, GentDrukker/Drukkerij : SM Het Licht, St-Pietersnieuwstraat 64, Gent
Bibliotheek Camille Huysmans
Raadpleeg de microfilmrollen voor de jaargangen 1934 tot 1940
Verschillende edities
Periodiciteit: wekelijks
Eerste Nr.: 6 mei 1934
Onderbreking van de publicatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De publicatie wordt hervat op 6 jan 1946
Keywords: socialistische pers