Vlan : toute la vie politique. (Louvain : Editions Rex, 1933)
Directeur: Leon Degrelle
Hoofdredacteur: Hubert d'Ydewalle
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Krant
Keywords: Belgische Bank van de Arbeid (BBA).; antisocialisme; extreemrechts; nationalisme