La lutte contre le Chômage : organe trimestriel de la section belge de l'Association Internationale. - Association internationale pour la lutte contre le chômage. Section belge (Gand Liège : Association internationale pour la lutte contre le chômage, 1912)
Bibliotheek E. Anseele
Zie ook : De Strijd tegen de Werkloosheid
Periodiciteit: vijf maal per jaar / vier maal per jaar (1923)
Redactie: Robert De Smet, Charles De Visscher, Arthur Jauniaux. Medewerking van L. Varlez (1912)
Beheer/Administratie: rue de Ponçay 17, Liège / rue Hareng-Pec 35, Gand
Drukker/Drukkerij: Volksdrukkerij, Hoogpoort, Gent
Frans
Keywords: arbeidsbemiddeling; werkloosheidsuitkeringen; werkloosheidsbestrijding