Ligue Internationale Antivivisectionniste : bulletin trimestriel. - Renard, H.; Ligue Internationale Antivivisectionniste (Bruxelles : Lucifer, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Bevat Nederlandstalige artikels
Periodiciteit: driemaandelijks
Hoofdredactie: H. Renard / Mlle V. Deny (secrétariat), rue de l'Orme 65, Bruxelles (Cinquantenaire)
Drukker/Drukkerij: Imprimerie Coopérative Lucifer, place de la Chapelle 8, Bruxelles
Frans
Periodiek
Keywords: vivisectie; dierenbescherming