De Taalgrens : Orgaan van de vereeniging "Taalgrens, wakker". (Ronse : O. Goebeert, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: tweemaandelijks
Motto: Waken Werken (03(1931),4/5)
Hoofdredactie: Molenstraat 23, St-Amandsberg
Redactie: E. Blancquart, J. Clottens, K. De Vleeschauwer, J. Goossenaerts, L. Grooters, Heymans, J. Langohr, M. Liesenborghs, P. Lievens, J. Smets, Van de Wijer, J. Van Overstraeten, J. Vermeulen
Beheer/Administratie: O. Goebeert (beheer), Breedestraat 4, Ronse (apr. 1929) / J. Smets (advertentie en steunfonds), Broeckstraat 74, Thienen / J. Clottens (beheer), Ferd. Campionlaan 36, Vilvoorde (jg.03(1931),4+5)
Nederlands
Keywords: Vlaamse Beweging; taalgrens