Volksrecht : Vooruitstrevend Liberaal Orgaan van het Land van Waas. (St-Niklaas : Vooruitstrevenden Liberalen Kring van het Land van Waas, 1891)
Bibliotheek E. Anseele
Exemplaar overhandigd aan Edward Anseele ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Belgische Werkliedenpartij
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: algemeen stemrecht; liberale pers; krant; Waasland