De Samenwerker : maandblad voor de samenwerking in Vlaamsch België. (Gent : Stautemas A. De Backer SM Volksdrukkerij, 1904)
Redactie : G. Van Den Berghe, E. Anseele, Ons Huis, Vrijdagmarkt, GentBeheer/Administratie : G. Van den Berghe, Ons Huis, Vrijdagmarkt, GentDrukker/Drukkerij: Stautemas, St. Jacobsnieuwstraat 45, Gent (nov. 1904) ; Sam. "Volksdrukkerij", Hoogpoort 29, Gent (jul. 1906)Motto: Een voor Allen. Allen voor Een. Door samenwerking en Socialisme tot uitroeiing der volksarmoede en loonslavernij. Wij strijden om arbeid en kapitaal, bestuur van werk, handel en staten te brengen in handen der hand- en geesteswerkers
Periodiciteit: maandelijks
Motto: Een voor Allen. Allen voor Een. Door samenwerking en Socialisme tot uitroeiing der volksarmoede en loonslavernij. Wij strijden om arbeid en kapitaal, bestuur van werk, handel en staten te brengen in handen der hand- en geesteswerkers
Redactie : G. Van Den Berghe, E. Anseele, Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent
Drukker/Drukkerij: nov.1904: Stautemas, St. Jacobsnieuwstraat 45, Gent
Jul.1906: Sam. "Volksdrukkerij", Hoogpoort 29, Gent
Beheer/Administratie : G. Van den Berghe, Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent
Keywords: coöperatieve pers