Leidersblad. - Nationaal Verbond der Federatiën van Socialistische Mutualiteiten (Brussel : NVSM, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Hoofdredactie, beheer en administratie: Kernstraat 21, Brussel
Redactie: A. Jauniaux, V. Mulkers, Tysebaert, Victor Grauls
Drukker/Drukkerij: C. Robberecht-Merckx, Oude Vest 23, Dendermonde (feb 1935)
Nederlands
Periodiek
Keywords: Plan van de Arbeid; sociale zekerheid; mutualiteitspers