Vlaamsch weekblad. [Vlaams weekblad] : arrondissement Brugge - Van Acker, Achille; BSP-federatie Brugge (Brugge : Louis Anseeuw BSP, 1932)
Redactie: A. Verbrugghe, A. Van Acker, Sirène Blieck, R. Declerck, Ch. Lambrecht, A. De Block, M. Naessens, M. Clinck, Aug. Declerck, A. Verkest, J. BillietBeheer/Administratie: Lange Rei 8, Brugge ; Joe Englishpark 23, St. Michiels (7 mei 1939)Drukker/Drukkerij: De Eendracht, Lange Rei 8, Brugge
Raadpleeg de microfilmrollenPeriodiciteit: wekelijksEerste nummer: 30 jan. 1932Eerste nummer na WO II: 30 sep. 1944
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; Brugge