De Zaaier : weekblad van de Schaarbeekse kantonale afdeeling der Belgische Werkliedenpartij. - BWP-afdeling Schaarbeek (Dieghem-Loo : Paulus, 1914)
Motto: Geene plichten zonder rechten. De arbeid is de bron van alle rijkdom
Redactie: Al. Depaepe
Administratie: Volkshuis, Keienbergstraat, Saventhem
Ingebonden in: De Demokraat. - Eerste nummer: 3 jan 1914. - Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers