Het Vlaamsche Volk : Weekblad der Vlaamsche Kommunistische Partij. (Brussel : R. Wackenier, 1937)
Beheer/Administratie: De Coninckxplein 17, AntwerpenDrukker/Drukkerij: SA Publicom
Periodiciteit: wekelijksEerste nummer: [1937]Laatste nr.: (1939)
Nederlands
Krant
Keywords: Vlaamse Kommunistische Partij (VKP).; communisme; gemeenteraadsverkiezingen van 1938; communistische pers; krant