Wetenschappelijk Nieuws voor Iedereen : maandelijksch tijdschrift gewijd aan beknopte populair-wetenschappelijke overzichten en mededeelingen van het belangrijkste nieuws en de belangrijkste vraagpunten op wetenschappelijk gebied, ten behoeve van hen, die op de hoogte van den tijd moeten of willen blijven. (Hardinxveld : BOK Busé, 1903)
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek Leren Vereert
Bevat geannoteerde bibliografieën van toenmalig verschenen boeken en tijdschriften
Hoofdredactie: H.J. Bartels
Nederlands
Periodiek
Keywords: Vaticaan; vrouwenemancipatie; internationale politiek; literatuur; wetenschappen; kunst