Vrouwenfront : maandblad der jonge vrouw. - Dille, Frans; Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) (Antwerpen : SVV, 1934)
Periodiciteit: maandelijks Eerste nummer: okt 1934. Hoofdredactie: Vogelina Dille-Lobe. Redactie: Dora Denis, R. Van Laar, I. Blume, G. Schmook, F. Aerts, Cl. Baril, Y. De Man, F. Derix, L. Zielens. Beheer/Administratie: V. Lobe, St. Bernardsesteenweg 690, Hoboken / Vanaf februari 1935: L. Dierckx, Breydelstraat 12, Antwerpen. Drukker/Drukkerij: Excelsior nv., Somersstraat 22, Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische vrouwenbeweging