Vragen van den Dag. (Amsterdam : S.L. Van Looy, 1902)
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek Leren Vereert
Bevat geannoteerde bibliografieën ; Ondertitel: Populair wetenschappelijk tijdschrift op gebied van staathuishoudkunde en staatsleven, natuurwetenschappen, uitvindingen en ontdekkingen, aardrijkskunde, geschiedenis en volkenkunde, koloniën, handel en nijverheid enz. / Maandschrift voor Nederland en Koloniën op het gebied van...(1910) Hoofdredactie: H. Blink
Nederlands
Periodiek
Keywords: economie; filosofie; literatuur; ruimtelijke ordening; wetenschappen; kolonialisme; opvoeding; pedagogie