Voor ons recht : socialistisch weekblad voor Deinze en omstreken (verschijnende den zondagmorgend). (Deinze : Gustaaf Gevaert, 1919)
Voortgezet als: "De Toekomst", op zijn beurt opgeslorpt door "Voor Allen" op 6 mei 1934.In 1922 was er een cantralisatiebeweging waarbij "Voor ons Recht" versmolt met andere bladen uit het arrondissement tot één blad dat vanaf 2 juli werd uitgegeven met een oplage van 6OOO exemplaren. Het verscheen in de diverse gemeenten echter verder onder de vroegere respectievelijke titels.Vanuit Gent ijverde men voor een volledige samensmelting van vele socialistische bladen die in de regio bestonden. Gust Gevaert schreef in het laatste nummer "De tijd voor allerlei hervormingen en samentrekkingen van krachten is gekomen. Wij besloten dan ook de gewestelijke titel van "Voor Ons Recht" niet meer te behouden. We nemen dus de titel aan van het weekblad "De Toekomst"
Periodiciteit: wekelijks
Redactie : G. Gevaert, M. Heyerick, A. Verhelst, D. Cnudde, M. Dhaene, E. Vergeylen, O. Van Damme, J. Chalmet, A. Buysse, O. Roegiers (Waarschoot), R. Burick (Ledeberg-Heusden), R. Vercammen, R. Vereecken (Sleidinge), F. Franzen, J. De Graeve, A. De Roo, G. Balthazar, E. Anseele, M. De Rijcke, A. De Block, F. Toch, A. De Keuleneir
Beheer/Administratie: G. Gevaert, Markt 142, Deinze
Drukker/Drukkerij: Volksdrukkerij, Hoogpoort 29, Gent
Nederlands
Krant
Keywords: BWP-federatie Gent-Eeklo.; Coppieters, Emile; Lampens, Jan; socialistische pers; krant; Deinze