De Volksstem : Weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg en Gentbrugge : weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg, Gentbrugge en St.-Amandsberg. (Gentbrugge Ledeberg : Emiel Van Sweden SM De Volksstem, 1908)
Wijziging ondertitel : Weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg, Gentbrugge en Sint-Amandsberg (1 jan. 1922)Redactie : P. De Visch, J. De Graeve, J. Baert, H. Mortier, E. Van Sweden, A. De Roo, G. Poelman, J. De Clerck, G. Huyghe, R. De Gos, O. Colman, L. Volckaert, L. Van Verdegem, E. Vergeylen, F. TrochBeheer/Administratie: "De Werkman", Hundelgemschen steenweg 96, Ledeberg ; "De Palm", Kerkstraat 156, Gentbrugge ; Samenwerkende Maatschappij "De Volksstem", Hundelgemschen steenweg 98, Ledeberg (22 jan. 1911) ; Em. Van Sweden, Kerkstraat 128, Gentbrugge (22 jan. 1911) ; Kerkstraat 200, Gentbrugge (6 jan. 1918) ; SM "De Volksstem", Langestraat 116-118, Ledeberg (6 jan. 1918) ; SM "De Volksstem", Langestraat 114-116, Ledeberg (1 jan. 1922) ; SM "De Volksstem", Kerkstraat 13, Ledeberg ; Emiel Van Sweden, Van Houttestraat 39, Gentbrugge (27 maa.1932) Drukker/Drukkerij: SM "De Volsstem", Ledeberg (22 jan 1911) ; SM "Het Licht", Gent (1925)
Jaargangen 1911, 1918 en 1919 in slechte staat. Niet consulteerbaar
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: 20 sep. 1908
Nederlands
Krant
Keywords: BWP-afdeling Ledeberg; BWP-afdeling Sint-Amandsberg.; BWP-afdeling Gentbrugge; socialistische pers