Voor Allen : nieuws uit de Schelde- Dender- en Durme-streek. - BWP-federatie Dendermonde (Dendermonde : BWP, 1934)
Redactie : Franz Gurtensstraat, Dendermonde (6 mei 1934) , Volkshuis, Brusselstraat 24, Dendermonde (13 mei 1934), Veerstraat 43, Dendermonde (24 okt. 1937) ; Juul De Pauw, Veerstraat 43, Dendermonde (21 jan. 1940)Lokale correspondenten : J. De Leeuw, Van Callenberghe (Hamme), J. De Pauw, R. Eeckhaudt (Grembergen)
Periodiciteit: wekelijksEerste nummer: 6 mei 1934Laatste nummer: 5 mei 1940
Nederlands
Krant
Keywords: BWP-federatie Dendermonde; socialistische pers; krant