De Volkswacht. (Gent : E. Stautemas A. Debacker F. Hardyns, 1890)
Laatst voorhanden nr. 28 aug 1892 (jg.02) 35Redactie: J. Volders, Jos Blockhuys, lokaal "Vooruit", Garenplaats, GentBeheer/Administratie: Lokaal "Vooruit", Garenplaats, GentDrukker/Drukkerij: J. Foucaert, achtereenvolgens: Oostakkerstraat 622, Oostakkerstraat 198, Oostakkerstraat 226, Gent ; F. Hardyns, Haspelstraat 41, Gent (3 jan. 1892) ; Haspelstraat 20, Gent (17 jan 1892)Motto: Werklieden aller landen vereenigt U ! Vereenigd zijn wij onoverwinbaar. Verdeeld zijn wij machteloos
Uitsluitend te raadplegen op microfilm
Eerste nr: 2 nov 1890
Nederlands
Krant
Keywords: werkrechtersraden; algemeen stemrecht