(Het) Volksrecht : Socialistisch Weekblad voor West-Vlaanderen. (Gent : J. Reyniers, 1896)
Wijziging ondertitel : Orgaan van den West-Vlaamschen Bond: geïllustreerd socialistisch weekblad (7 juni 1896)Redactie : P.J. D'hoedt, J. Van Laeken, J. VandenbosscheBeheer/Administratie: J. Reyniers, Boomgaardstraat 29, Gent (3 mei 1896) ; Visscherstraat 64, Gent (12 jun 1898) ; Steendam 64, Gent (9 okt 1898)Drukker/Drukkerij: J. Reyniers, Boomgaardstraat 29, Gent (3 mei 1896) ; Visscherstraat 64, Gent (12 jun 1898) ; Steendam 64, Gent (9 okt. 1898)Motto: Vragen wil zeggen: onze slavernij bestendigen. Nemen wil zeggen: ons vrijmaken ; Een volk dat geheel tot bewustzijn van zijn taak is gekomen, verlangt geen heerschers meer (3 mei 1896)
Periodiciteit: wekelijksEerste nummer: [1892]
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers