De Vilvoordsche Demokraat : wekelijksch orgaan van de Vilvoordsche afdeeling der Belgische Werklieden- Partij. - BWP-afdeling Vilvoorde (Vilvoorden : BWP, 1903)
Ondertitel: Gemengd weekblad / Socialistisch weekblad voor het Kanton (2 mei 1914)Tweetalige editieMotto: Geene Plichten zonder Rechten ! De arbeid is de bron van allen rijkdom / Werklieden ! Speelt met geene duiven, drinkt geen genever, maar spaart voor de algemeene staking (25 aug 1912) / Door vakorganisatie naar meer recht en menschwaardigen bestaan. De vakorganisatie moet den maatstaf der sociale wetgeving worden (3 mei 1913) / Arbeiders, vereenigt u ! (2 mei 1914)Redactie: F. Gelders, J. Lucas, L. Coleaux, L. Wirgot, J.B. ZegersBeheer/Administratie: Volkshuis, Mechelschestraat 8, VilvoordenDrukker/Drukkerij: A. Allecourt, Leuvenschestraat 104a, Vilvoorde
02(1903) 8 is ingebonden in "De Demokraat", jg.28(1939) ; Wekelijksch Orgaan van de Vilvoordsche Afdeeling der Belgische Werklieden- Partij V.a.: De Vilvoordsche Demokraat (30 jul 1911)Periodiciteit: wekelijksRedactie: Fr. Gelders
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: algemene staking van 1913; socialistische pers