Les Nouveaux Jours = De Nieuwe Dag : revue internationale des problèmes de la paix = internationaal tijdschrift voor vredesproblemen. (Brussel, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Bevat Duitstalige bijdragen
Periodiciteit: tweemaandelijks
Redactie: Alber-Henri Heine, Victor De Brabandère, Ward Hermans, Jozef Muys, Von Auffenberg-Komarov, E. Duquesne (gérant), rue du Pélican 11, Bruxelles
Beheer/Administratie: de Brabandère, Brussel
Frans
Nederlands
Keywords: internationale politiek; Wereldoorlog 1; vrede; veiligheid