Travail et Droit. - Commission Syndicale de Belgique (Bruxelles : CSB, 1930)
Redactie: H. Mangin, J. Lombaerts, P.-H. Spaak, L.-Eli Troclet, L. Watillon, Y. Lecocq, P. Horion, P. Finet
Beheer/Administratie: rue Joseph Stevens 8, Bruxelles
Drukker/Drukkerij: Imp. Coop. Lucifer, place de la Chapelle 8, Bruxelles
Enkel te raadplegen op de website : zie digitale bronnen
Microfilms worden niet geraadpleegd
In : Le Mouvement Syndical Belge. Periodiciteit: driemaandelijks / tweemaandelijks (20 feb 1935)
Zie ook: Arbeid en Recht in : De Belgische Vakbeweging
Periodiciteit: driemaandelijks / tweemaandelijks (20 feb 1935)
Eerste nummer: 20 apr 1930
Keywords: SKB; sociale wetgeving; sociaal recht; beroepsziekten; syndicale pers; arbeidsongevallen; inkomen; werkrechtersraden