De Tijdspiegel. ('s-Gravenhage Arnhem 's-Gravenhage : K. Fuhri D.A. Thieme (1855) Charles Ewings, 1848)
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek Leren Vereert
Redactie: J.H. Scholten, A.J. Domela Nieuwenhuis, J. Winkler Drukker/Drukkerij: K. Fuhri / P. de Swart en zoon (1855)
Nederlands
Periodiek
Keywords: filosofie; natuurwetenschappen; opvoeding; pedagogie; staatswetenschappen; godsdiensten