De Roode Vaan : orgaan der Kommunistische partij : Vlaamsch orgaan der Kommunistische Partij : dagblad van VKP : dagblad der Vlaamsche Kommunistische partij : dagblad der BKP. - Kommunistische Partij van België (KPB) (Brussel : KPB, 1921)
Wijziging ondertitels : Orgaan der Kommunistische Partij (26 sep.1925) ; Orgaan der Kommunistische Partij, BSKI (Belgische Sectie van de Kommunistische Internationale) (2 jan. 1926) ; Orgaan der Kommunistische Partij, BAKI ; Orgaan der Vlaamsche Kommunistische Partij (1944) ; Dagblad der Vlaamsche Kommunistische Partij (6 maa. 1945)In 1944 wordt met een nieuwe jaargangnummering begonnenRedactie: J. Jacquemotte, E. Fimmen, J. Van Extergem, W. Van OverstraetenBeheer/Administratie : Dambruggestraat, Antwerpen (24 sep. 1921) (17) ; Cellebroedersstraat 57-59, Brussel ; Kloosterstraat 167, Antwerpen (8 sep. 1934) ; Sleutelstraat 6, Antwerpen (3 jun. 1936)
Periodiciteit: wekelijksEerste nummer: 24 sep. 1921Laatste nummer: 6 maa. 1992
Nederlands
Krant
Keywords: Derde Internationale (1919-1943).; communistische pers; krant