Le Ralliement : organe officiel du Syndicat National des Agents des CPTTMA de Belgique. - Syndicat National des Agents des CPTTMA de Belgique (Bruxelles : CPTTMA, 1919)
Redactie : H. RenierBeheer/Administratie : place Fontainas 9-11, BruxellesDrukker/Drukkerij: Imp.Societé Coopérative d'Impression et d'Edition, rue des Sables 33-35, BruxellesUitgevers: Jean Nobels : Edit. Paulis (15 aug.1929) ; Edit. Burniat (7 jan.1932) ; G. De Bruyn (1936)
Periodiciteit: tweewekelijks ; wekelijks vanaf 1922
1936: dre maal per maand
Frans
Krant
Keywords: spoorwegarbeiders; spoorwegen; syndicale pers; krant