Ontwikkeling : maandblad uitgegeven onder bescherming van de BWP. - Huysmans, Camille; Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Brussel : BWP, 1928)
Wijziging ondertitel: nov/dec. 1930: Twee-maandelijksch tijdschrift onder bescherming der BWP
Redactie: Medewerkers: Ramsay Macdonald, A.J. Muste, L. Maerten, H. Vandevelde, Fr. De Backer, G. Schmook, F. Francken, P. Kenis, E. Vandervelde, A. Van Laar, F. Van den Wijngaert, F. Mielants, L. Zielens, J. Kuypers, R. Miry, L. Baekelmans, Daan Boens, J. De Graeve
Beheer/Administratie: jan. 1928: Volkshuis, Jozef Stevensstraat 17, Brussel
Nov/dec. 1930: Steenweg op Brussel 141, Tervueren
Drukker/Drukkerij: SM Volksdrukkerij, Hoogpoort 27, Gent
Periodiciteit: maandelijks / nov/dec.1930: tweemaandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers