Liga-Sinjaal : socialistisch strijdblad voor Vlaanderen van de ISAOL : orgaan van de Socialistische Liga-Vlaanderen. - Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga (ISAOL); Socialistische Liga Vlaanderen (Antwerpen Gent : Frans Rogge ISAOL, 1934)
Voortgezet als: Bulletijn van de Socialistische Liga VlaanderenRedactie: F. Liebaers, F. TielemansBeheer/Administratie: De Keyserlei 13, Antwerpen ; Land van Waeslaan, St- Amandsberg (2 jan 1937) ; Postbus 725, Brussel I (4 sep 1937)Drukker/Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, AntwerpenVignet: Gebalde vuist (22 sep 1934)
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; pacifistische pers